„Hagyj nyomot magad után”

 -

PhytoLife

Lúgosítás és vitalitás

 

Az úgynevezett modern étkezési szokásokból egyre inkább hiányzik az egyensúly.

 

Egészségünk függ a sok tápanyagot tartalmazó zöldségek és gyümölcsök fogyasztásától, amelyek a csontok megfelelő struktúráját, az idegrendszer normál működését garantálják, és testünk más fontos komplex szabályozási rendszerében játszanak szerepet.

Mit jelent az elsavasodás? 

Az emberi szervezetnek szüksége van élő, természetes zöld táplálékra. Ha nem vesz magához eleget, akkor egy egészségtelen pH-zónában van, mint a népesség 90%-a. Ahhoz, hogy a szervezetünk egészséges maradjon, egy un. alkáli állapotban kell lennünk.

Azt tudjuk, hogy egy elsavasodott környezetben a rákos sejtek, baktériumok, vírusok és a gombák is gyorsabban szaporodnak.

Nagyon sok betegség az elsavasodás eredménye!

/nagyításhoz kattints a képre/


PhytoLife®- a folyékony Klorofill    

 

Egy német kémikus Richard Willstätter 1915-ben Nobel díjat kapott a klorofill kutatásaiért.


A klorofill az egyetlen olyan anyag a természetben, amely a Nap fényét, minden élet forrását, tárolni tudja és a tápanyagainkat “élettel telivé” teszi.


A klorofill a vér vörös festékanyagával, a hemoglobinnal majdhogynem identikus.

 

Ez a vérünk oxigénszállításáért életfontosságú.


A PhytoLife® alkáli anyagok gazdag forrása, amelyeket borsmentából, lucernából, árpafűből és eperfa levélből vonnak ki.

 

A klorofill a vér vörös festékanyagával, a hemoglobinnal hasonló molekula felépítésű. Ez a vérünk oxigén szállításában létfontosságú.

 

A Phytolife folyékony krolofill, alkáli anyagok gazdag forrása, amelyet borsmentából, lucernából, árpafűből és eperfa levélből vontak ki.

 

Hatása megakadályozza a szervezet  elsavasodását és hozzájárul a megfelelő emésztési funkciók fenntartásához.

 

Naponta kétszer javasolt fogyasztani egy teáskanállal (5 ml), amit egy pohár vízzel összekeverhetünk.

 

2 teáskanál Phytolife bevitele annyit jelent, mint 1 kg zöldség elfogyasztása.

 

PhytoLife®

 

Növényi kivonatok gazdag forrása a lúgosításnak.

 

Fő jellemzői:

  • lúgosít
  • csökkenti a gyomorfekély tüneteit
  • megszünteti a gyomorégés panaszokat
  • méregtelenítí a szervezetet
  • támogatja az oxigén ellátást a szervezetben
  • tisztítja a májat és javítja az emésztést
  • támogatja a bélrendszer működését, csökkenti a puffadást és megszünteti a székrekedést
  • támogatja a fogyást

A klorofill segíti megtartani a sav – bázis egyensúlyt a szervezetben, és befolyásolja az anyagcsere folyamatot.

 

 

PhytoLife termék cimke

/a nagyításhoz kattints a képre/

 

Amit a klorofillről tudni kell!

 

A klorofill egyrészt antioxidáns, másrészt gyulladáscsökkentő és sebgyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Azonban ennél sokkal több előnyt nyújt a szervezet számára: tisztítja a vért és segít a máj, a belek és emésztőrendszer méregtelenítésében.

 

De mi is a klorofill és miért olyan különleges?

 

Az élő szervezeteknek a túléléshez és fejlődéshez energiára van szükségük, amit a növények fotoszintézis által érnek el. A klorofill a zöld növényeknek azon anyaga, amely a Napból származó fényenergiát elnyeli és felhasználásával kémiai energiát állít elő – valamint ez adja a zöld növények zöld színét. A klorofill a növényeknek olyan, mint a vér az embereknek. Fontos szerepe van a növények anyagcsere-funkcióiban, mint például a növekedés és légzés.

A klorofill molekulaszerkezete nagyon hasonló az emberi vér hemoglobinjához, ami oxigénből, szénből és nitrogénből épül fel, a különbség mindössze, hogy amíg a klorofillben a magnézium a központi atom, addig az emberi vérben a vas.


A klorofill jótékony hatásait évek óta kutatják. Most lássuk néhány közismert előnyét.

A klorofill néhány előnyös tulajdonsága:

  • Méregtelenítő és lúgosító hatású. Segít a sav-bázis egyensúly beállításában
  • Segíti a szövetek képződését és gyógyulását
  • Segít a napi szinten belélegzett szennyeződés közömbösítésében (kiváló kiegészítő a dohányosoknak)
  • Segít a vérsejteknek az oxigén sejtekbe és szövetekbe juttatásában
  • Segít a kalcium-kövek lebontásában
  • Segíti a vörösvérsejtek képződését
  • Mivel erős antioxidáns, ezért segíti a szabadgyökök megkötését
  • Megszünteti a testszagokat, enyhíti a kellemetlen szájszagot, tisztítja és szagtalanítja a beleket
  • Csökkenti a rákkeltő anyagok DNS-hez kötődését a létfontosságú szervekben
  • Gyorsítja a sebek gyógyulását

Az Oregon State University kutatóinak legújabb tanulmányai szerint a klorofill hatékonyan gátolja az aflatoxinok felszívódását.

Az aflatoxinok a természetben található, eddig ismert legveszélyesebb rákkeltő (karcinogén) mikotoxinok (gombamérgek), amelyeket penészgombák termelnek. A rákkeltő hatáson kívül azonban közismert a májkárosító (beleértve a májrákot) hatásuk is. George Bailey, az OSU kutatója Kínában tanulmányozta az aflatoxinok hatását és megállapította, hogy egy régióban a lakosság 10%-a hunyt el az aflatoxinok okozta májrákban. A klorofill jelenléte viszont gátolja az aflatoxinok véráramba kerülését és azokat gyorsan eltávolítja a szervezetből.

Egyéb kutatások bebizonyították, hogy a klorofill fogyasztásával megnövekszik a vörösvérsejtek száma, és javul azok minősége. Ezt vérkép vizsgálat is igazolja, a vérképen az egészséges sávba kerül mind a vörösvérsejtek, mind a hemoglobinok száma.

 

 Itt léphetsz vissza a Termékeink oldalra